HOMECONTACT
Weekend Vianden Hotels in Vianden Campings Restaurants Kasteel Vianden Nuttige info Foto's
 
Privacy Verklaring

Privacy-beleid
ViandenLuxemburg.nl respecteert de privacy van iedere bezoeker van onze website. Wij volgen hierbij de wettelijke regelgeving ten aanzien van het omgaan met privacygevoelige informatie. Hieronder wordt beschreven welke gegevens worden verzameld en hoe deze gebruikt worden.

Persoonlijke Gegevens
ViandenLuxemburg.nl verzamelt en bewaart geen persoonlijke gegevens zoals uw naam, adres, telefoonnummer of emailadres, tenzij u ervoor kiest het ons te verstrekken. Indien u ons persoonlijke gegevens verstrekt zullen wij dit enkel voor onze eigen informatie gebruiken. Wij zullen deze gegevens niet verstrekken aan derden.

Log Files
ViandenLuxemburg.nl verzamelt bepaalde technische informatie wanneer u deze website bezoekt. Bijvoorbeeld de domeinnaam vanwaar u toegang kreeg tot deze site, de pagina's die u heeft gezocht, en de datum en tijd dat u deze site heeft bezocht. Deze gegevens worden enkel gebruikt om onze site te analyseren, te verbeteren en zodoende voor u gebruiksvriendelijker te maken. Wij gebruiken hiervoor alleen het IP adres, en dit is niet gekoppeld aan persoonlijk identificeerbare informatie.

Cookies
ViandenLuxemburg.nl gebruikt geen cookies.

Links naar websites van derden
ViandenLuxemburg.nl bevat links naar websites van derden. Wij wijzen u erop dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het privacy beleid van deze websites. Wij adviseren u de privacy policy te lezen van iedere website die persoonsgegevens verzamelt.

Deze privacy statement geldt slechts voor de informatie die wordt verzameld door ViandenLuxemburg.nl.

 

 

TIP: Aanbevolen Hotel ! 

Voor een bijzonder aangenaam verblijf tijdens uw bezoek aan Vianden willen wij u wijzen op Hotel Restaurant Belvédère.

Dit viersterren hotel is gelegen net buiten het centrum van Vianden en biedt een uniek uitzicht op het kasteel. [lees verder...]