HOMECONTACT
Weekend Vianden Hotels in Vianden Campings Restaurants Kasteel Vianden Nuttige info Foto's
 
Over ViandenLuxemburg.nl

Welkom op onze website over Vianden. Wij zijn Marcel en Cathy, twee enthousiaste liefhebbers van Luxemburg en dan voornamelijk Vianden en de Müllerthal regio (Luxemburgs Klein Zwitserland).
 
Wij hebben geprobeerd om met deze site mensen een zo goed mogelijk beeld te geven van alles wat Vianden te bieden heeft. Naar onze mening is Vianden een van de beste en mooiste bestemmingen voor een lang weekend weg. Met de auto of motor is het ook nog eens maar een paar uurtjes rijden, goed te doen dus.
 
Vianden ademt de middeleeuwen uit, zodra je Vianden binnenrijdt is vrijwel het eerste wat je ziet het machtige grote kasteel. Het stadje is niet bijzonder groot, toch is er genoeg te doen om je een paar dagen lekker bezig te houden. Vianden is samen met het stadje Echternach een echt toevluchtsoort voor toeristen. Zeker in het voorjaar en de zomer zijn er vele toeristen uit voornamelijk Nedeland, België en Duitsland die Vianden bezoeken.
 
Wij hopen dat u de informatie op onze site als nuttig zult ervaren en wij wensen u alvast een prettig bezoek aan Vianden toe.

Vriendelijke groet,

Marcel & Cathy

PS. Neem ook eens een kijkje op onze website over Echternach en het Müllerthal: www.EchternachLuxemburg.nl

 

 


 

 

 

TIP: Aanbevolen Hotel ! 

Voor een bijzonder aangenaam verblijf tijdens uw bezoek aan Vianden willen wij u wijzen op Hotel Restaurant Belvédère.

Dit viersterren hotel is gelegen net buiten het centrum van Vianden en biedt een uniek uitzicht op het kasteel. [lees verder...]