HOMECONTACT
Weekend Vianden Hotels in Vianden Campings Restaurants Kasteel Vianden Nuttige info Foto's
 

Boek uw hotel snel en gemakkelijk via Booking.com. U vindt hier een compleet overzicht van alle hotels in Vianden.

Bekijk de hotels: Beschikbare Hotels Vianden.

  

Hotels in Vianden

Hieronder treft u een overzicht aan van alle hotels in Vianden. Wij zullen dit overzicht in de komende tijd aanvullen.

Hotel-restaurant Belvédère

Hotel Belverdere, Vianden, LuxemburgHotel-restaurant Belvédère is een modern 4-sterren hotel en beschikt over 16 comfortabele kamers. Het hotel beschikt over een gastronomisch restautant, bar, brasserie, eigen parkeergelegenheid, sauna, solarium en een Turks bad. Het hotel is gelegen net buiten Vianden, op loopafstand van het centrum. Een echte aanrader !

Hotel-restaurant Auberge de l'Our

Hotel Auberge de l'Our, Vianden, LuxemburgFamiliehotel Auberge de l'Our is een eenvoudig, maar netjes onderhouden 2-sterren hotel. Het hotel beschikt over 11 kamers, een restaurant, bar, brasserie en zonneterras. Er is gratis parkeergelegenheid op loopafstand. Het hotel is gelegen in het centrum van Vianden, direct aan de rivier de Our. Zomers is het hier heerlijk vertoeven op het terras.

Hotel-restaurant Auberge Aal Veinen

Hotel Auberge Aal Veinen, Vianden, LuxemburgHotel-restaurant Auberge Aal Veinen "Beim Hunn" is een klein, authentiek 3-sterren hotel. Het heeft de beschikking over 9 kamers, een gastronomisch restaurant, bar en terras. Het hotel is geheel rookvrij. Parkeergelegeheid ligt op loopafstand van het hotel. Het hotel is direct gelegen aan de hoofdweg van Vianden.

Hotel-restaurant Belle-Vue

Hotel Belle Vue, Vianden, LuxemburgHotel-restaurant Belle-Vue is een groot modern ecologisch hotel en beschikt over 53 luxe kamers. Het hotel heeft een geweldig goed restaurant, een bar en zonneterras. Parkeren kunt u direct naast het hotel of in een afgesloten privé-garage. Het hotel is gelegen direct in het stadscentrum.
Hotel Heintz

Hotel Heintz is een authentiek  familiehotel, gelegen aan de hoofdweg van Vianden. Het hotel beschikt over 30 ruime en netjes onderhouden kamers. Het hotel beschikt over een grote terrastuin, een gezellige bar en een restaurant waar u kunt genieten van Franse en regionale gerechten. Het hotel beschikt over een eigen garage voor motorfietsen en fietsen.
Hotel Nagel

 

 

TIP: Aanbevolen Hotel ! 

Voor een bijzonder aangenaam verblijf tijdens uw bezoek aan Vianden willen wij u wijzen op Hotel Restaurant Belvédère.

Dit viersterren hotel is gelegen net buiten het centrum van Vianden en biedt een uniek uitzicht op het kasteel. [lees verder...]