HOMECONTACT
Weekend Vianden Hotels in Vianden Campings Restaurants Kasteel Vianden Nuttige info Foto's
 

  

 

Campings Vianden

Voor de liefhebbers van kamperen zijn er in Vianden drie campings beschikbaar. Alle campings liggen op loopafstand van het historische stadscentrum van Vianden en beschikken over standplaatsen voor tent, caravan en kampeerauto.

Camping de l'Our, Vianden - LuxemburgCamping de l'Our  - Deze gezellige gezinscamping ligt direct aan de rivier de l'Our en is opgesplitst in twee gedeelten, één voor vaste standplaatsen en één bestemd voor trekkers. Het centrum van het pitoreske stadje Vianden ligt op loopafstand van de camping. Camping de l'Our biedt een breed scala aan voorzieningen en beschikt over modern sanitair, een cafe en restaurant.

Camping Op dem Deich  - Deze netjes onderhouden en gezellige camping ligt ook aan de oever van de rivier de l'Our. Het stadscentrum van Vianden is op loopafstand bereikbaar. De camping is voorzien van alle gebruikelijke voorzieningen en is geschikt coor tent, caravan en camper.

Camping du Moulin  - Camping du Moulin is gelegen net buiten het centrum van Vianden en beschikt over alle gebruikelijke faciliteiten. De ruim opgezette camping is geschikt voor tent, caravan en camper. Er is een campwinkel en restaurant aanwezig. Het gezellige stadcentrum is op loopafstand bereikbaar. 

Kampeerbenodigdheden

Wilt u gaan kamperen? Neem u dan eens een kijkje bij Kampeerwinkel.nl. Bij deze speciaalzaak vindt u alles wat u nodig heeft voor een heerlijke kampeervakantie. Meer informatie: Kampeerwinkel.nl
 

 

 

TIP: Aanbevolen Hotel ! 

Voor een bijzonder aangenaam verblijf tijdens uw bezoek aan Vianden willen wij u wijzen op Hotel Restaurant Belvédère.

Dit viersterren hotel is gelegen net buiten het centrum van Vianden en biedt een uniek uitzicht op het kasteel. [lees verder...]